|
Dokkok
Nov 20, 2018 11:51:52 GMT 3.5
Közzétette Lory, Nov 20, 2018 11:51:52 GMT 3.5
A fegyver áramkrei kisültek, ahogy vártam, így azt már nem lehetett használni. Ez pont elég időt adott Cetinek, hogy puszta kézzel lendüljön akcióba. Láttam már verekedést persze, nem ma keltem ki a virágbimbóból, de sose szerettem a kzövetlen közelben lenni. Én az a fajta voltam, aki a képernyő mögül oldja meg a dolgokat, mert egy ilyen szituban esélye sem lenne. Phil üvöltött. Nem volt hozzászokva a fájdalomhoz, és egy száz kilós robot fémkarjában ütése biztosan eltrt néhány csontot az arcában. Sajnáltam a szerencsétlent, nem erre volt kiképezve, sem felkészülve. Jegyzet magamnak: ne idegesíts fel sose egy felébredt robotot. Ez után következik a meglepetés. Már fel voltam készülve a lövésre, a reccsenő hangra amikor a golyó átszakítja a koponyát és a fröccsenő vérre, noha ilyesmit igazából még csak horrorfilmekben láttam és ez annál sokkal rosszabbnak ígérkezett. Ceti ekkor viszont rám nézett. Elsőre nem is tudtam, mit várt, hiszen én aztán bíztatni nem fogom, és olyan öntudatos volt eddig, hogy azt sem hittem, hogy parancsra várt. Kellett egy másodperc, hogy leessen, hogy tétovázott, és a beleegyezésem várta. - Ne öld meg légyszi. Rendes fickó ő amúgy, csak megijedt tőled. Nem tudom, jó dntést hzotam-e. A lelkemnek így mindenképp könnyebb volt, pedig bele kellett volna gondolnom a lehetőségbe, hogy amint kitesszük innen a lábunk Phil hívni fogja a robotvadászokat. Azt mondják a nagy tech-cégek úgy féltek az APRIL2 vírustól, mint a tűztől, pedig ez a változás már megállíthatatlan volt. Akinek volt egy kicsike sütnivalója az tudta. - Cserébe, hogy Ceti nem loccsantotta szét az agyad, elviszünk egy puskát, amilyet csak szeretne, és aztán elmegyünk. Megígérem, hogy egyikünket se látsz többet. Becsszó. A becsszó fontos dolog volt. Olyan volt mint az ígéret csak több. Ha ezt mondtam, akkor azt tuti be is fogom tartani. - Szóval azért Ceti ha találsz valamit, amivel megjavíthatom a hangszóród hozd azt is. - néztem vidáman a robotra, mintha csak a plázában válogatnánk, és nem egy halálra vált arcú ócskásnál, akinek ránézésre a állkapcsa és a járomcsontja is összetört.
|
|
|
Dokkok
Nov 20, 2018 22:06:34 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Nov 20, 2018 22:06:34 GMT 3.5
Visszanézek Philre. Tágra nyíltak a szemei, remeg az egész teste. Meghúzom a ravaszt. A fickó felordít és a fejéhez kap. De nem érez fájdalmat. A füle mellett viszont egy apró lyuk füstölög a padlóban.
[combat mode: disengaged]
A tekintetem visszavált az eredeti szinére. Ráakasztom a combomon elhelyezkedő tárolóra a fegyveremet és megindulok kifelé. Útközben engedelmeskedek Juniper ötletének. Leakasztok egy ohmos ellenállásokkal töltött nájlon szatyrot és belehajigálok egykét alkatrészt ami hasznosnak tűnhet. Infravörös vizorhoz szükséges dolgokat, hangszórókat, a fegyveréhez hasonló kábeleket. Nem igazán értek a technikához csak pár dolgot kapok fel. Rápillantok a pixire mintegy jelezve, hogy indulnék és nélküle úgyse tudom mit csináljak majd kifelé indulok. Egy pillanatra elgondolkozom és visszafordulok egy olyan szokást megismételve amit az a kevés civil ember végzett akikkel találkoztam. -Viszontlátásra.-Lengetem nagyívben a karomat Phil felé aztán kilépek az ajtón. Egy teljesen új világba...
|
|
|
Dokkok
Dec 21, 2018 1:59:41 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Dec 21, 2018 1:59:41 GMT 3.5
Nolan Draynor Azonnal élkezik a válasz az SMS-edre. "Sürgős a dolog...nem cseszhetem el. Kell ez a meló. Légyszives !4!! " Nolan Draynor/Tetra
2 óra telt el a meló kiírása óta. A Kialinni dokkok, méretesek. Állandó a forgalom. Túlságosan is sok hajó fordul meg errefelé. A több száz hatalmas raktárépületről nem is beszélve. Ha leszűkítitek a területet csak a szigorú partvonalra akkor is öt kilométernyi szakaszról van szó. Úgyhogy megeshet, hogy speciális helyekre kell irányítanotok az érdeklődést. A környéken van minden ahol érdemes lehet körbenézni. Például minden televan dokkmunkásokkal. Tőlük is lehet kérdezni. Bár amennyien vannak, ez biztosan eltart majd egy darabig. Az óra pedig ketyeg. Persze vannak más alakok is. Biztonsági őrök, munkavezetők és egyéb magasabb beosztású egyének. Kicsit arrébb a metrómegállótól ahova érkeztetek. (8-as metró "Aranydokkok" megálló). Látni a hely biztonsági központjaként használt tornyot. Ott talán rá tudnátok akadni valamire. De azt a helyet biztos jól őrzik. Fényes nappal besétálni oda talán nem a legjobb dolog. De ismételten, az óra ketyeg. Mondjuk lehet érdemes lenne belekukkantani a dokkok nyilvántartásába. Már ha a lányt nem úgy csempészték be vagy dobták a partra. Ez az iroda valószínűleg sokkal kevésbé van őrizve. Egy utolsó furcsaságot is kiszúrtok ahogy a dokkok felé igyekeztek. Az egyik partmenti raktárépületet teljesen lezárta a rendőrség. Biztonsági robotok járőröznek körülötte és úgy néz ki a helyszínelők is kint vannak. Frissek a buli nyomai, bármi is történt. Közben egy kép is érkezik hozzátok a célpont csajról.
|
|
|
Dokkok
Dec 21, 2018 23:13:53 GMT 3.5
Közzétette Tetra, Dec 21, 2018 23:13:53 GMT 3.5
Már másodjára hallom, hogy jelez a kis tégla alakú kütyüje, és bár nem tisztem beleszólni más életébe, azért elmormolok egy cifra káromkodás-füzért magamban. Elvégre nem csevegni jöttünk, hanem egy komoly melóra. Abba meg igencsak beleszólhatnék, jogy kockára teszi-e az én kis maradék bőrömet is. Azt csodálom, hogy eddig nem kaptunk golyót. Egy pillanatnyi figyelmetlenség az életünkbe kerülhet. Vagyis az övébe biztosan, nem fogom a töltény útjába tartani a pofikám, csak mert egyezteti az esti duhajkodást a macájával. Nem pesztonkának lenni jöttem, hanem azért a soknullás ötösért, amit igazán el fog viselni a számlám egyenlege. Magamra vigyázok. Ha társként viselkedik, akkor talán őt se használom golyófogónak. De nem fogom az ő seggét is védeni csak azért, mert nem képes felfogni a helyzet súlyosságát és összpontosítani. -Képzetlen mágiahasználó, mi? - röffenem oda. Semmit se konyítok ehhez azon kívül, hogy az orkoknál meg elfecskéknél jobban csak a varázshasználókat utálom. Nem mondom, jó lenne néha, ha nem szerelgetni kéne magam, hanem csettintésre megoldódna. De akkor is jobban bízom olyan dolgokban és erőkben, amik ott vannak a kezemben. Amiket kipróbáltam, amikkel jó vagyok. És amik hibáján segít egy kis olaj, egy rugócsere, vagy ha újat veszek. Jobban bízom még a robotikus ízületeimben is, meg a műbordáimban, mint egy ilyen izében. Minek is nevezzem? Sugallat? Az olyan, mint a fing... -Akkor tartsuk nyitva a szemünket. Jó lenne, ha az egyéb dolgod is rövidre zárnád. Nem tetszene, ha a telefonod meg a vonal másik oldalán levő miatt siklik félre a dolog. Mindkettőtökön behajtom, kamatostul a bukást. Legalább némítsd le azt a szart. - Talán fenyegetésnek hangzik, pedig nem az. Csak az ok és okozat vázolása, a cselekmények egyenes láncolata, a következmények kilátásba helyezése. Reálisan és logikusan. Mert hát az szép dolog és az őszinteség is dicséretes. - Ha itt vagy, legyél itt fejben is. - teszem még hozzá. Nem áll szándékomban enyhíteni az előbb elhangzottak élét, inkább csak amolyan indoklásnak szánom, hogy tutibiztos megértse, mire célzok. Miközben haladunk és okítom (bár nem hittem, hogy ezen a szinten kell ilyet), felmérem a területet. Egyrészt terepszemle, lehetséges menekülőutak és búvóhelyek után kutatva. Nekünk, vagy akár a kis csitrinek, akinek a fotója megérkezett végre. - Ez se tűnik sokkal életképesebbnek az előbbinél. - horkantom, egy pillantás elég is volt, hogy bevéssem azt a végtelenül cuki pofit elmémbe. A nézelődés oka másrészt (de nem másodsorban) a ránk leselkedő veszély felmérése, kiszúrása. Mert akárhogyis, basszameg, de míg nem vagyok benne biztos, hogy koncentrál, addig kurvára kettő helyett vagyok kénytelen figyelni. De hogy ezért legombolok róla még ötszázat, az rohadtélet! Nagy a terület, bárhol kezdhetnénk igazából. A kérdés az, hogy akarunk-e még órákat elszúrni a munkások faggatására, meg alig-írástudók véste papírok átnyálazására. Én ugyan nem. Én bemennék a sűrűbe, vagyis annak a környékére. Oda, ahol a rengeteg rendőr meg robot gyűlt össze. Egy kicsit a kis picsa fejével kell gondolkodni. Megálljt intek biztos távolságban a helyszíneléstől. Körülnézek, majd behúzódom egy konténer, épület, hordók, vagy bánjafaszom, valami mögé, ami legközelebb van és elzár kicsit a rengeteg összegyűlttől. Legalább a hátunk védi ez az akármi, eggyel kevesebb felől érhet támadás. Nem mellesleg nem keltünk azonnal gyanút. Azért valljuk be, messziről lerì rólunk, hogy alapjáraton semmi keresnivalónk itt. Ha erre van szükség, és nem jön magától, magam mellé intem őt is. De ha csak erre indul meg, én nem tudom, mit csinálok. Lerágom a bokám mondjuk. - Oké. Egy ötösbe, hogy a kis ribanc okozta a felfordulást. Megfingatott pár munkást. Vagy még inkább valamelyik elődünket. Kétlem, hogy egy hiányzó... akár fegyverrakomány miatt ennyien özönlenék el a helyet, ilyen felszereltséggel. És elég sokan vannak. Maximum 1-2 óra telhetett el azóta, hogy riasztották őket. Számításba véve azt, hogy hanyan vannak az itteniek, és hogy valami képzetlen fruskáról van szó... Kettő a konklúzió. Nagy balhét csapott, hamar észrevehették. Ergo nem lehet túl nagy előnye, az az 1-2 órányi. Kettő: tényleg nagyon vigyáznunk kell a seggünkre. A csaj miatt is, meg mert mindenki más is ezen a nyomon fog elindulni. Lenémítottad már azt a szart? Most még az is várhat, ha a kölyköd haldoklik. - érzéketlen tuskó lennék? Az vagyok, ez tény. Még ha a bátyám lenne a következő áldozata, az se hatna meg... Ha csinálsz valamit, azt vagy jól csináld, vagy bele se kezdj. Ez a mottóm. Az egyik. Miközben pofázok, ellenőrzöm hűséges társaim. Tuti csőre legyenek töltve, ki legyenek biztosítva. És persze arról sem feledkezem meg, hogy az utánunk következő pénzéhesek feltűnését kutassam pillantásommal. Mert akkor bizony kénytelen leszek likvidálni, nincs mese. - Én azt mondom, hogy húzódjunk odébb pár épületnyivel. A környezőket már biztos átnézték. Ha találtak volna valamit, már nem lennének itt. És mivel milliókba kerül a másik luvnyának visszahozatnia, az a tippem, hogy a kis görény menekül, próbálgatja a kis szárnyait. Inkább a várostól távolabb eső helyeket nézzük át. Nem juthatott messzire, meghúznia magát valahol értelmetlen ilyen készültség mellett. Azért nem fér el egy félreeső kis fiókban. A nyomait viszont még földúton is elmosta volna az eső. Nem javasolnám, hogy szétváljunk, csak mert időt akarunk nyerni. De ahogy jónak érzed. - hacsak nincs valami acélosan kemény, megingathatatlan ellenérve, vagy bármi, ami rácáfolna az elhangzottakra, nem késlekedem tovább. Így is annyit járattam a pofám, hogy kezd kiszáradni a szám. Kilesek fedezékünk mögül, majd tényleg odébb sunnyogok pár épülettel, távol maradva azoktól a francos hurkatöltőktől, ami félig én is vagyok. Lassanként haladok. Kifigyelem, mikor tiszta a levegő, mikor nem lát rám egy gyilkológép sem, akkor viszont futólépés a következő fedezékig. Megyek mondjuk az ötödikig a búvóhelyünktől számolva, kicsit átlósan, a várostól távolodó irányba. Oda lépek be először, ami nem valami kis picsányi fakalyiba. Annyira hülye azért nem lehet a kis ribanc, hogy egy budinyi helyre húzza be magát egy tucat harci robot elől. Egy pisszenés és úgy lövik szarrá, ahogy van. Akármilyen képzetlen is legyen, ezt a veszélyt biztosan képes realizálni. Jobbom mindeközben már a pisztoly markolatát fogja, hogy csak célra rántani és lőni kelljen adott esetben; balom pedig a füstgránát biztosítószegébe akasztva, hogy azt is már csak földhöz vágni kelljen. Elvégre sértetlenül kell leszállítsuk az alanyt. Hogy a pasas követ-e, arra nem is igazán figyelek, elvakít a küldetéstudat, meg az adrenalin - már ha képes annak képzésére a sok utángyártott szervem.
|
|
|
Dokkok
Dec 25, 2018 4:10:33 GMT 3.5
Közzétette Berathen, Dec 25, 2018 4:10:33 GMT 3.5
Etekka SMS-t elolvasom majd válaszolok Neki:”Ha még egyszer megcsippogsz amíg nem írok Neked hogy át tudom adni ami kell Neked akkor nem csak a kis HDD-d száll el hanem a szép pofikám is.” Ezzel le is némítom azt a beszélgetést, mivel a munkaadó is telefonon küld frissítéseket így jó lenne tudni ha történik valami.
2 óra telt el. Ez azt jelenti hogy nagyjából még 8-10 órát szánhatunk a kölök megtalálására aztán vissza kell vinnünk. A társam nem túl beszédes de nem is baj. A dokkoknál kezdtünk. Ez viszonylag “kihalt rész”. Nehéz elbújni huzamosabb időre. Ahol itt lehet bújni...nos egy jól képzett osztaggal se tudnám 3 óránál rövidebb idő alatt átkutatni. Mi pedig ketten vagyunk és az óra ketyeg. Az egyik épület mellett igen csak nagy csapat rendőr van. Az android fogadást akar kötni hogy a kis “ribanc” tette ezt (akiről közben jött egy kép). Abban igaza van, hogy hiányzó fegyverrakomány miatt ennyien nem lehetnek itt. Ha a kis célpontunk tette ezt akkor a mágiája pusztító lehet. Esélyes a plazma, tűz, villám, föld és gravitáció mágia. Vagy nekromancia. Minap olvastam a hírekben a nekromanta hajóról. Vajon hozzájuk lenne köze? Az megmagyarázná a magas vérdíjat. -Van egy ötletem. - szólok oda miután végzett a mondandójával. - Szerzek egy kis információt rendőr barátainktól. Meg akarom tudni, hogy a lányka tényleg itt járt-e a dokkoknál vagy a tóparti negyedeknél nézzünk-e körbe. Elmondtam mit csinálok és el is indultam a rendőrökhöz. Értelmetlen lenne a környező épületeket átnézni. Ha tényleg a kislány miatt vannak itt kint akkor hamar meg fogom tudni egy pár félrevezető kérdéssel. Ha bandaháború miatt akkor jobb lenne a tóparti negyedekbe bemenni, hisz ott a jelszó:”Bármi lehetséges”.
Eddig ez a forgatókönyv lehetséges: Célpontunk itt volt és tényleg miatta szálltak ki a zsaruk. Akkor viszont a kiscsaj igen pusztító lehet, hogy ilyen komoly erőkkel jöttek ki. Nem szeretnék vele harcolni. Nos...a célpont 13 éves és ha tényleg el akarták kapni akkor esélyes, hogy most ölt először. Ha ez a feltételezésem is helytálló akkor eléggé magánkívüli állapotba kerülhetett. Olyankor az ember nem logikus döntést hoz. Nem a város külső része felé haladt volna. Eleinte menekül majd a helyszínről. Gyalog, futva amíg ki nem fullad. Utána megijed mert ismeretlen környékre került ahol majd elkezd a tömeggel együtt áramlani végül valamelyik nyomornegyedben fog kikötni és meghúzódni. Vagy továbbállni amíg nincs nyomornegyed. Legközelebbi nyomornegyedek ahol meghúzhatja magát az vagy az ipari negyed vagy a tóparti negyedek. Ott olyan seggfejek is megfordulhatnak mint én.
Amint végig gondoltam a dolgokat megközelítem a hozzám legközelebb eső humanoid rendőrt és egy ártatlan mosollyal leszólítom. -Ne haragudjon biztos úr! Azért zavarom Önt, mert az únokahúgom írt nekem, hogy itt van a dokkoknál az Aranydokkok metró megálló környékén. Nem látták esetleg? Szeretném iskolába vinni. Szegényke elaludt a metrón és nem szeretne bliccelni. Hiába hívom szerintem lemerült a telefonja. Leanee körülbelül ilyen magas - tartom a keze bordám aljánál - és fekete haja van. Ezen kívül bíbor szín féleségben játszik a szeme. Kérem. Megtudná mondani? A nővérem nem csak a kislányt hanem engem is megölne ha kiderülne ez. Az egész művelethez a lehető legjobban empátiát ébresztő hangomat adom, mintha tényleg elveszett volna valami számomra kedves. Végig arra a szépen elúszó lehetőségre gondolok amit a HDD-vel kereshetnék. Majd a rendőri információ birtokában újra gondolom merre lehet a célpont.
|
|
|
Dokkok
Jan 3, 2019 3:49:13 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Jan 3, 2019 3:49:13 GMT 3.5
|
|
|
Dokkok
Jan 3, 2019 18:52:22 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Jan 3, 2019 18:52:22 GMT 3.5
|
|
|
Dokkok
Jan 4, 2019 17:47:56 GMT 3.5
Közzétette Tetra, Jan 4, 2019 17:47:56 GMT 3.5
Nem örülök neki, hogy ennyire be akar vágódni a sűrűbe, szó szerint. Ránk, vagy legalábbis magára vonva a figyelmet. Nem biztos, hogy ha körbesunnyogunk, akkor nem vettek volna észre, és ha észrevesznek, szívélyes lett volna a fogadtatás ugyan, de a közéjük vonulás és faggatózás gondolatára összeszorul az állkapcsom. Remélhetőleg valami nem túl átlátszó dumával állít eléjük. Nem esne nehezemre akkor sorsára hagyni, legalábbis ami a nemlétező érzelmeim meg lelkiismeretem illeti. Az, hogy mennyire rontja az esélyeim a kis akciójával a küldetés teljesítése szempontjából... Kicsit olyan érzés, mintha egy dobókockára bíznám. Nem szeretem ezt az érzést, a tutit szeretem. Kikémlelek a fedezék mögül. Mutatnak neki valamit a tableten. Eszerint valamennyire sikerrel jár. Ahhoz képest legalábbis biztosan, hogy fekhetne már a földön is, pépes szilánkokká lőtt fejjel. Azazonban elég aggasztó, hogy nem is olyan sokkal távolabb viszik a hullát. Sem a rengeteg karabélygolyó ütötte lyuk. Meg az a felirat sem, amin akárhogy töröma fejem, valahogy nem áll össze, mit akar jelenteni. Kár, hogy az agyam emberi, es nem rendelkezik végtelen memóriával, kódfejtő szoftverrel... Ezt a csorbát próbálom köszörülni (bár nem sok reményt fűzök hozzá), mikor beütögetem azt a feliratot a terminálba. Hátha valahol feltűnt már. Ha szól egy cikk arról, mivel hozható összefüggésbe, talán közelebb juthatunk a célponthoz. Vagy ha hozzá nem is, kiderülhet, hogy van-e plusz dolog, amitől félteni kell a seggünket. Bárhogy igyekszem és figyelek magam köré, mikor legközelebb a "társ" felé nézek, a gyanúsan ólálkodó robotokat veszem észre. Ez egyértelműen probléma. Méghozzá nem is kicsi. -Gyere ki onnét azonnal, morcos robotok vannak a seggedben. - küldöm a termináljára és pofázom a headsetbe is, remélve, hogy legalább az egyik mihamarabb célba ér. Közben odébb is osonok egy épülettel, hogy ne pont felém csalja őket, ha esetleg úgy alakul. Bár nem lenne ildomos itt lövöldözésbe kezdeni ekkora (ráadásul javarészt gépi) túlerővel szemben, muszáj erre is készülni. Kicserélem gyorsan az eddig még nem csőre húzott balos pisztolyom tárjában az első négy töltényt robbanó töltetre. Nem akarom pocsékolni, de inkább ne legyen rá szükség mégsem, mint hogy arra basszunk rá, hogy ezeknek kevés a hagyományos. Így már két pisztollyal vagyok kellemes lőtávolban (hurrá). "Te meg csak ügyesen, ha már mindenképp fel kellett hívni magadra a figyelmet."
|
|
|
Dokkok
Jan 10, 2019 7:35:10 GMT 3.5
Közzétette Berathen, Jan 10, 2019 7:35:10 GMT 3.5
A rendőrrel való beszélgetés alatt kezeim végig távol vannak fegyvereimtől. Mázlim hogy nem ork vagyok...már lelőttek volna. A mondandóm végéig a biztos úr csak a tabletján firkálgat. Végén felmutat egy igen pixeles képet amin a célpontunk mászkál. Eléggé meglep hogy a csajszi túlélt egy ilyen lövöldözést. Legalább nem kell meglepettséget színlelnem. -Jajj! Elfelejtettem mondani! Az én unokahúgom elf! Tudja a nővérem meddő ezért örökbe fogadták a kis Leaneet. Ezt a képet meg akárhogy nézegetem nem tudom...olyan emberinek tűnik. Talán bercíliai? Ne haragudjon, hogy akadályoztam a...helyszínelésben/nyomozásban biztos úr! -fémes kattogást hallok...nem tetszik. Ezek a járőr robotok lesznek - És tudom...veszélyes alaknak nézek ki de ha bajt keverni jöttem volna ide akkor tényleg magától kérdezősködnék? További szép napot uram! Zárom lelkesen a beszélgetésem a nyomozóval és elindulok egy teljesen véletlenszerű irányba. Legalábbis reménykedek, hogy a rendőrök elengednek.
Biztos vagyok benne, hogy Tetra végig nézte az egészet, de amíg nem vagyok legalább 100 méterre a rendőri csapatoktól addig bele se szólok a headsetbe. Amint biztonságos távban vagyok Tetrához szólok. -A kis ribancod hatalmas partit csapott. Két gépkarabélyost tett el láb alól. Hozzá van szokva az öléshez. Az elődeink nos...eléggé kezdők voltak a felvétel alapján. És igen tudom a rendőrök jó eséllyel még követni fognak egy darabig...de csakis a következő helyszínig. Ha figyelembe veszed, hogy most helyszínelnek és zárják az egészet akkor kb 1-2 órája volt a buli. Annyi idő alatt simán át érsz a szomszédos kerületekbe. Van is egy kedvencem. Ott bármi lehetséges. Ha Tetrával headseten beszélgettem mert úgy vette biztosabbnak és nem kockáztatta hogy velem mutatkozzon akkor reménykedem helyismereti képességeiben és abban hogy tudja melyik negyedre gondoltam.
|
|
|
Dokkok
Jan 15, 2019 2:31:56 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Jan 15, 2019 2:31:56 GMT 3.5
|
|
|
Dokkok
Jan 29, 2019 19:19:48 GMT 3.5
Közzétette Tetra, Jan 29, 2019 19:19:48 GMT 3.5
Az én kis ribancom? Az... ÉN... kis ribancom?! Elhessegetem a feldúlt kérdést, bújjon vissza az elmém mélyére, ahonnét jött is. Most nem ennek van itt a helye, hanem a hideg fejnek, amit szerencsesüti társamtól is elvárok. Mondja még tovább a magáét, a fontos infókat elraktározom, bár túl sokkal több konklúziót nem vont le az enyémeknél. De legalább hangyányival jobban tudjuk, mivel is állunk szemben. Valami olyannal, ami vagy fel sem tudja mérni, hogy öl, életeket olt ki, embereket vesz el a családjaiktól, visszafordíthatatlanul... (Bár nem mintha ez engem meg szokott volna hatni egyébként) Vagy kedvét is leli benne. (Ahogy én, szintén) Nem is tudom, melyik a rosszabb. Mármint hogy ő vagy én. Lehet, hogy le is pacsizhatnék vele, és megihatnánk valami lőrét, mielőtt visszaviszem a ványadt boszorkához. Szédülten legalább tuti veszteg maradna. Kíváncsian várom, hogy alkalmi társam előadja a nagyszerű ötletét, de úgy tűnik, hogy ha elpatkolok, azt tudatlanul teszem majd meg. Nem folytatja a gondolatmenetet. Mondjuk, ha akarná se tudná valószínűleg, mert amit fellelünk barátságos és céltalan battyogásunk közben, az sok jót nem ígérget. - Talán nincs is olyan messze. - jelzem neki, hogy fedezzen (hülye vagyok, hogy egy idegenre bízom a hátam, tudom - de a szükség nagy úr), míg megvizslatom a sebet. Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire friss a vér körülötte, másrészt meg arra, hogy mi üthette rajta. Kétlem, hogy aki ekkora erő birtokában van, az fegyverhez nyúlna. Maximum ha elfáradt a kicsike. Viszont ha golyó lyuggatta ki a pasast, akkor azt is meg kell fontolni, hogy valóban jó nyomon vagyunk-e egyáltalán. Attól eltekintve, hogy legalább a morcos és rendkívül félelmesztő robotok nincsenek a seggünkben.
|
|
|
Dokkok
Feb 5, 2019 1:07:30 GMT 3.5
(mobile)
Közzétette Berathen, Feb 5, 2019 1:07:30 GMT 3.5
Teljesen véletlenszerű helyen találunk rá egy fél hullára. Szerintem még él. Tetra int hogy fedezzem míg megnézi a sebet. Szerintem kérdezni kéne és fegyverteleníteni. Kinézek sikátorból hátha követtek minket, majd amikor mindent rendben találok vissza fordulok a szemét között fekvő faszihoz. -Mi ütötte a sebét? És ha ébren van engem inkább az érdekel hogy ki? Miközbe lehajolok mellé felkapom a pisztolyát és a táskámba süllyesztem tár mentesen. Jó lesz még valamire. -Mehetünk tovább?- kérdem társam mikor már úgy néz ki hogy végeztünk.
|
|
|
Dokkok
Feb 6, 2019 1:42:04 GMT 3.5
Közzétette Whitewolf, Feb 6, 2019 1:42:04 GMT 3.5
A csávó még él. Ömlik a vére de még él. Valahogy életre bírjátok rázni. Kábultan felnéz rátok majd a már nem nála lévő fegyveréért nyúl. Ekkor megpillanthatjátok a karján az öklöt formázó tetoválást. Nem kell nagy orvosi tudás ahhoz, hogy tudjátok a fickó ha nem kap ellátást akkor elég gyorsan el fog vérezni. -A sebem? Rohadt biztonságiak azok. Soha az istenbe nem vállalok több embercsempész melót.-A fickó csak lassan, nyögve beszél.- Az ellenőrzés alatt a kiscsaj bepánikolt és futásnak eredt. A biztonságiak meg ripityára daráltak mindent. Szép kis lövölde volt... A férfi elgondolkozik és lehajtja a fejét, illetve vet egy pillantást a véres kezére. -Nem úgy néztek ki mint akik orvoshoz fognak vinni. Esetleg ha megkíméltek egy veteránt, hogy ne itt halljak meg ha már a stukkeremet lenyúltátok, akkor talán még azt is elmondhatom, hogy hova kellett volna vinnünk a kiscsajt. Csak, hogy értsétek, hogy miért is vagyok most ilyen nyílt veletek.
|
|
|
Dokkok
Feb 16, 2019 13:50:15 GMT 3.5
Közzétette Tetra, Feb 16, 2019 13:50:15 GMT 3.5
Kételkedtem benne, hogy életben találjuk még a pasast, de azért sikerül meglepnie. Még néhány szót is tudunk vele váltani, meg persze a stukiját lenyúlni, mert arra úgy csap le ez a kölyök, apám... Mint a dögkeselyű. Na nem mondom, talán én is megrövidítettem volna a cuccal, ha tudom, hogy halott. De egyelőre még nem tudtuk. És abból kiindulva, hogy ha az én stukim nyúlnák le, én rögtön torokra ugranék, nem akartam még. Ennyi jóérzés azért szorult belém valahogyan. - Na jó. - adom be a derekam, mert most valóban nincs időnk kórházba szambázni. Azért arról meggyőződöm, hogy esetleg én, a minimális orvosi szaktudásommal, ami jóanyámról ragadt rám, esetleg be tudom-e kötözni valamennyire, hogy egy darabon kitarthasson. - Nagy árat fizettél a csencselésért, de ha megmondod, hova kellett volna vidd a kis picsát, akkor kisegítünk. - Az majd még elválik ugyan, hogy tulajdonképp a nyakcsigolyái diszlokálásával, vagy pár méter szövettel körbetekerve... De ahogy elnézem, meg ahogy a szavaiból hallom, neki már ez is édesmindegy. Hacsak nem azért akarja kinyiratni magát most, mert a képünkbe akar hazudni, és inkább most döglik bele, mint később, mikor már az is idegesít bennünket, hogy hajkurászhatjuk. De amúgy is kétséges, hogy jó lesz-e a nyom bármire is. Még meg kell tudnunk, hogy lenne-e egyáltalán értelme arrafelé menekülni a nyomorultjának, amerre amúgy is vitték volna.
|
|
|
Dokkok
Feb 21, 2019 23:18:15 GMT 3.5
Közzétette Berathen, Feb 21, 2019 23:18:15 GMT 3.5
Szóval embercsempészet...erre nem gondoltam. Kár. Pedig itt Kiallinba szinte bármi megtörténhet. Biztonságiak szépen szét lőttek mindent...hm. A kiscsaj pánikolt...akkor esélyesebb a zsúfolt helyre menekülni. -Egy: tök jó hogy élsz meg minden de Te is tudod. Ez itt a szabadság városa. Ha a földön látok heverni egy ilyen menő stukkert egy hulla mellett...le fogom nyúlni. Kettő: egy taxi megteszi? Mert gondolhatod mennyi időnk van most itt Veled kórházba rohangálni és amúgy se vagy akadály a melóba szóval minek pazaroljunk egymásra pár kreditet (golyót)? Felkapom a veteránt az oldalamra és ki kísérem egy olyan helyre ahol taxi már jár majd hívok Neki egy taxit. -Tessék. Itt van 30 kredit. Ez biztos elég arra hogy eljuss oda ahol nem tesznek fel kérdéseket. Amíg megérkezik a taxid...mondd meg. Hova kellett volna vinni a csajszit? Továbbá: jusson eszedbe és az öklös pajtiajidnak is majd hogy azért maradtál életben mert nincs kedvem fölösleges életeket ki oltani...de ha rosszul léptek...maradjunk annyiban hogy meg vannak a saját módszereim arra hogyan lehet kitiltatni magam egy-egy államból. Amit mond azt mind megjegyzem próbálom a megfelelő kis rekeszbe el tárolni az infókat. Ahogy a taxi oda ér hozzánk vissza adom Neki a fegyverét, hisz fegyver nélkül egy katona semmit se ér. Oda fordulok Tetrához. -Nos két lehetőségünk van. Vagy oda megyünk ahova szállítani kellett volna a kiscsajt ami esélyes hogy le lesz szállítva hisz többen hozták nem egyedül...vagy fenn áll a lehetőség hogy a kiscsaj megszökött és próbál elbújni valahol. Tóparti negyedek vagy az említett helyre menjünk?
|
|