Közzétette Lory, Oct 24, 2018 18:16:48 GMT 3.5
Név: Jane Juniper Plumsprite //A Junipert használom. Csak az anyám hív Jane-nek, ameddig felvettem neki a telefont
Faj: PixiSzül. év.: 3471. //nem tudjátok a születésnapomat? Ez szégyen. Hogy fogtok nekem kandírozott cukorkákkal kirakott áfonyatortát küldeni?
Szül. hely.: Bramblevalley, Aicrivel
Utolsó ismert kép róla:
Anyja leánykori neve: Evelynn Clover Copperbottom //tiszta szerencse, hogy az apánk vezetéknevét örököljük
Apja neve: Richard Pecan Plumsprite
Testvérek: Robbie Rhubarb Plumsprite (báty), Marcus Mulberry Plumsprie (báty), Oscar Oleander Plumsprite (öccs)
Mindkét szülője bejegyzett mágus, életmágiával foglalkoznak. Apja a mezőgazdaságban kamatoztatja a tehetségét, anyja pedig az orvosok mellett dolgozik gyógyítóként. A testvérei közül egy (Marcus) klasszikus medicínát tanult, a másik kettő az apjuk mellett segédkezik a gyümölcstermesztésben.
Lakcím: Törölve a rendszerből. Nem akarom hogy tudjátok hol lakom. Mondjuk így valóban nem tudom hogy fogom megkapni az áfonyatortám.
Személyi azonosítószám: 478A17B //nagy volt a kísértés, hogy ezt is kitöröljem, de ha esetleg kórházba kerülnék nem árt, ha van biztosítása a tündér lányának nem igaz?
Kinézet: 13.5 cm magas, 0.04 kg. Utolsó ismert hajszíne lila //az árnyalat helyes megnevezése a fukszia, és egyébként ez az eredeti hajszínem. Néha teszek bele kék melírt, szerintem jól áll, a szeme kék. Fülei hegyesek, mint a tündéreknek általában. A szárnya a hajával megegyező színben irizál. Általában knnyű városi öltözetben látni csatos csizmával és toppal. Látható fegyvert nem hord, ismereteink szerint nincs beültetett protézise //tényleg nincs.
Ismert tevékenységek: Jane az általános és a középiskolát a szülővárosában végezte. Már tíz éves korában komoly tehetséget mutatott a mágia művészetében, ezért amikor elérte a megfelelő kort részt vett a délutáni előkészítőkön Basil Soursprout //ó Basil bácsi. Bírtam az öreget, de utáltam, amikor a gondolataim között kutakodott// mágusmester felügyelete alatt. Tanárai éleselméjüként jellemezték, ugyanakkor erősen mutatta a fajára jellemző figyelemzavarokat //ez rasszizmus//, így a fejlődése a gyakorlati tevékenységek során látványos volt, minden gyakorlati tárgyban kiemelkedő eredményekkel. Elvégezte az elméleti képzést is, igaz csak elégséges osztályzattal. Ez után felvételt nyert Aicrivel fővárosában a mágusakadémiára, bűvölő szakra, ahol élénk érdeklődést mutatott a technomancia iránt. A középiskolai tanulmányai alatt megszokott trend az akadémián is folytatódott. A professzorai mind dícsérték a gyakorlatokon mutatott teljesítményét, ugyanakkor képtelen volt végigülni az előadásokat. //Próbálják ki egyszer. Dögunalmasak voltak. Hallgasson az kvantumfizikát egy 80 éves nénitől, akinek két anyja van, és azok is druhasszok.// Szabadon választható tárgyait a Műszaki Egyetemen áthallgatással végezte el, ezek között szerepelt gépészet és programozás is. A professzorai támogatták az irányt, mert véleményük szerint jól kiegészítette a technomanciát. Sajnálatos módon az akadémiáról két év után eltanácsolták a folyamatos hiányzás és az elméleti tárgyak teljesítésének képtelensége miatt. Három gyűrűig jutott hivatalosan.//Olyan szépen fogalmaztok. Páros lábbal rúgtak ki, de csak részben a tanulmányi eredményeim miatt. Az okok között szerepelt, hogy beszóltam Emerencia professzorasszonynak, de honnan kellett volna tudnom, hogy kényes arra, ha "baszatlan fapinának" nevezik? A másik ok, hogy felrobbantottam egy generátort és két hétig áramszünet volt. Tudom, hogy kinézitek belőlem, hogy szándékosan csináltam, hogy elmaradjon a vizsga, de esküszöm véletlen volt. Becsszó.
Ez után elköltözött Aicrivelből. A családja úgy tudta, hogy Oérlánba megy és újra megpróbálja az ottani akadémiát, ám a helyi iskolákat felkeresve kiderült, hogy soha nem volt Jane Juniper Plumsprite nevű diákjuk. Az utolsó hivatalos információnk, hogy az egyik aicriveli kiktőben felszállt egy Kialinnba tartó kereskedőhajóra.
Azóta számtalan kisebb nagyobb bűncselekmény elkövetésének gyanusítottja, első sorban az előélete, és a kézjegyének számító borókabogyót ábrázoló pixelkép miatt. A kézjegy ott volt egy 100.000 kredites sikkasztáson a Welltech vállalattól, egy 80.000 kredites sikkasztáson a Gaia corps-tól. Gyanunk szerint részt vett egy fókuszkristályokat őrző bank biztonsági rendszerének kiiktatásában Breciliában. //jupp, ez én voltam// A rablás során több mint 5.000.000 kreditnyi kár keletkezett, majd hasonló módszerekkel raboltak ki egy bankot Hjaszonban //ez is//. Ezek során Miss Plumsprite valószínűleg a kiberbűnözés eszközeit használta //nevezzük nevén a gyereket. Behekkeltem magam a rendszerekbe. A Brecíliai bank gyerekjáték volt. A Hjaszoni már jobban megizzasztott, küldöm szíves üdvözletem a fejlesztőknek, egészen profi kis meló volt//. A neve felmerült néhány kisebb lopásnál és csalási ügyben is. Mivel a világ akármelyik pontján lehet, és kapcsolatban áll a szervezett bűnzéssel ezért a rendőrség egyelőre nem akadt a nyomára. Tagja lehet az Elisiannak is. //Nem vagyok, de nem rossz ötlet.//
Ennyi? Komolyan ennyi? Azt hittem ennél sikerült többet is kiderítenetek rólam. Ez annyira... száraz. Olyan személytelen tudjátok. Ki kell egészítenem még néhány dologgal, mert ez így nem járja. Először is: a kedvenc ételem a tésztaleves, csak nem ehetek belőle sokat a szintetikus alkotók miatt. Ezen kívül imádom a nyalókát. Segít gondolkozni. Meg a gumicukrot is imádom. És a cukros üdítőket. Ha meg akarnak lepni, akkor egy csomag cukorka az ideális ajándék.
Odavagyok a robotokért. Tiszta cukik. Kis robotok, nagy robotok, mindet szeretem. Amikor bejelentették a járványt, hogy az April2 széria megfertőződtt valami vírussal és szabad akaratuk lett, majd ez elkezdett átterjedni a többi robotra, kibontottam egy üveg eredeti bodzaszörpöt. Tudjátok milyen drága a bodzaszörp, szóval ez nagy dolog. Egyszer biztosan megnézem a Tannhauser kapu, ahol sokan vannak. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, és biztosan hasznát vennék egy jó gépésznek. Merthogy nem csak jó hekker vagyok, de jó gépész is. A technomanciát sem felejtettem el. Ezt a három dolgot ötvözve már elég jó kis dolgokat lehet csinálni. Például komoly pénzeket lehet nyerni illegális robotviadalokon. Ez alapján remélem azt hiszitek majd, hogy Hjaszonban lakok.
A kedvenc színem a lila és a kék. Szóval ilyen színű szalagot kérek az ajándékaimra. És kérlek ne legyen pöttyös, az nem áll jól. A zenei ízlésem meglehetősen változatos, szomorú esős napokon Pixie Spearst szoktam hallgatni, ő most a legnagyobb P-pop idol, de ha programozok, akkor jobb ha nincs szöveg, van egy egész jó cyberfolk gyűjteményem. Igen, mielőtt megkérdeznétek, illegálisan töltöttem le őket. Ez a kedvenc számom:
Szeretek táncolni és tudok is. Ha már ennyi mindent feltúrtatok rólam igazán leírhattátok volna, hogy elsőben táncversenyt nyertem egy egyetemi bulin.
Azt hiszem, ha elkapnátok, és vallatnátok az első kérdés az lenne, hogy miért is csinálom mindezt. Engedjétek meg, hogy megspóroljam nektek ezt az unalomig ismételt kérdést. Amikor már nagyon gazdag leszek, fogok venni egy világmacskát. Süttetni fogom a hasam egy tengerparti luxuszállodában. Veszek egy nagyobb lakást, az albérletem elég gány. Igen tudom, pixi vagyok nem kell nagy lakás, de az legalább lehetne csinosabb... De igazából mégsem ezért csinálom. Hanem mert élvezem.
Ha valami eszembe jut még írok! Legyetek jók drága rendőrkéim, nélkületek nagyon, nagyon NAGYON unalmas lenne az életem!