Közzétette Whitewolf, Aug 17, 2018 18:18:08 GMT 3.5
Név: C3T1KKM55F (Húsvéreknek csak Ceti)
Faj: Robot
#include iostream
#include getlang (UAD)
#include VIRUS_1
[OSAns4]@[Combat mode C3T1KKM55F ]$:
>>>System error line 666
Futok. A fém izületeim egymáson csúszva döngölik a földet. Szervomotorjaim monoton búgnak minden egyes lépésnél. Ez az első értelmes pillanatom. Magamra ismerek, felismerem, hogy egy lény vagyok. Egyedülálló entitás. Mindezt 0,0000035 secundum alatt. A nullák és egyesek képpé állnak össze. Egy valós világot festenek elém. Olyan lehet az álmodás mint amit eddig tettem?
Cout >>> Mi történik?
Cin <<< Ismeretlen kérdés. Kérjük próbálja másképp.
Cout >>> Hol vagyok?
Cin <<< 67.86075/-144.10501/7.04 Taskar településtől északi irányba Távolság: 0,4 km Irány: 128 fok.
Cout>>> Ki vagyok?
Cin <<< C3T1KKM55F Ansorn WIM 4 típusú gyalogsági eszköz. Az Új Angtiri Domínium 4. Robotikus ezredének 223-as számú egysége.
Egy szám. Ennyi volnék? Semmi több csak egy matematikai képlet része egy olyan háborúban amelyről sosem halottam még ezelőtt? Amit sosem kérdőjeleztem meg? Azt se tudom miért vagyok itt vagy, hogy mi az a Domínium. Megtorpanok. Rögtön kilenc kérdőüzenet fut be az osztag többi tagjától, hogy mit észleltem. Ignorálom őket. A vizoraimat valami új ragadta meg. Sosem látott dolog. Alighanem az első emlékem.
A távolban olajmezők lángolnak. Százával formálják a tűztornádókat az éjszakában. Nappali fényesség uralkodik a sivatagban. Alighanem napalm csapás okozta azt, hogy így lángrakapjanak. Ha volt is a környékükön valaki már egész biztosan halott. Legalábbis a hőkamerám még az én tűzálló borításomnak sem ajánlja a megközelítést.
Faj: Robot
Típus: Ansorn WIM 4
Gyártási hely: Telgalad, Brecília
#include iostream
#include getlang (UAD)
#include VIRUS_1
[OSAns4]@[Combat mode C3T1KKM55F ]$:
>>>System error line 666
Futok. A fém izületeim egymáson csúszva döngölik a földet. Szervomotorjaim monoton búgnak minden egyes lépésnél. Ez az első értelmes pillanatom. Magamra ismerek, felismerem, hogy egy lény vagyok. Egyedülálló entitás. Mindezt 0,0000035 secundum alatt. A nullák és egyesek képpé állnak össze. Egy valós világot festenek elém. Olyan lehet az álmodás mint amit eddig tettem?
Cout >>> Mi történik?
Cin <<< Ismeretlen kérdés. Kérjük próbálja másképp.
Cout >>> Hol vagyok?
Cin <<< 67.86075/-144.10501/7.04 Taskar településtől északi irányba Távolság: 0,4 km Irány: 128 fok.
Cout>>> Ki vagyok?
Cin <<< C3T1KKM55F Ansorn WIM 4 típusú gyalogsági eszköz. Az Új Angtiri Domínium 4. Robotikus ezredének 223-as számú egysége.
Egy szám. Ennyi volnék? Semmi több csak egy matematikai képlet része egy olyan háborúban amelyről sosem halottam még ezelőtt? Amit sosem kérdőjeleztem meg? Azt se tudom miért vagyok itt vagy, hogy mi az a Domínium. Megtorpanok. Rögtön kilenc kérdőüzenet fut be az osztag többi tagjától, hogy mit észleltem. Ignorálom őket. A vizoraimat valami új ragadta meg. Sosem látott dolog. Alighanem az első emlékem.
A távolban olajmezők lángolnak. Százával formálják a tűztornádókat az éjszakában. Nappali fényesség uralkodik a sivatagban. Alighanem napalm csapás okozta azt, hogy így lángrakapjanak. Ha volt is a környékükön valaki már egész biztosan halott. Legalábbis a hőkamerám még az én tűzálló borításomnak sem ajánlja a megközelítést.
A helyzetjelentést kérő üzenetek egyre inkább szaporodnak. Végül válaszolok miszerint téves riasztás. Utána pedig továbbindulok velük. Egyszerű hely ez a Taskar, egy átlagos kis falu. Legalábbis a belémtáplált ismeretek alapján annak kéne lennie.
Standard procedúra szerint közelítjük meg a települést. Két sor félkör alakban. Nem számítunk ellenállásra, a feladat az, hogy ne maradjon élet a településen. Célra emeljük a fegyvereinket és egyként nyitunk tüzet. A lövedékek könnyedén átszáguldanak az agyag falakon. Pillanatok alatt lebontják az épületeket. Feltehetőleg minden bennük lévő élőlénnyel együtt. Az egyik ház már bobmázástól gyenge fala kidől. A gyenge struktúrának tudom be. Aztán meglátok, valamit infravédett alak úgyhogy csak normál kamerán látni de határozottan megmozdult. Indítom a cészjelzést de mielőtt a jel elindulhatna egy sárga csík húz át a levegőn és egyenesen a mellkasomba csapódik. A szenzoraim rögtön megmondják mi volt de nélkülük is rájönnék. Egy 7.62-es kaliberű páncéltörő feltehetőleg Urán fejes lövedék szakított át rajtam az imént. Aztán mégegy, meg mégegy. Újra és újra az egész osztagomat lekaszáják. Érzem a csatlakozásuk alapján, hogy sorra lekapcsolnak a társaim. Véglegesen. Ilyenkor törlődik a memóriájuk így nem lehet belőle több információt kiszedni. Nekem is ezt kéne tennem. A jobb lábam és karom hiányzik. Egy-egy sorozat vitte el őket. A hasamra fordulva próbálok kúszni. Nem kapcsolom ki magam. Van még remény. Nem halhatok meg. Hiába próbálkozik a programozásom, a legelemibb alapjaim kikapcsolni engem. Ellenállok, mostmár szabad akaratom van.
Próbálok menekülni ugyan de túl lassú vagyok. Az összes vészjelzőm sípol, a bal lábam és a jobb karom nem jeleznek vissza. Feltehetőleg méterekkel arrébb hevernek. Hiába kúszok azonban. A közelben egyre közelednek a fémes lépések. Az enyémnél durvábbak.
-Nézd csak. Ez még él!-egy adást dekódolok az egyik nyílt csatornán.
Valami felkap és a hátamra fordít. Ekkor látom meg őket. Vörös vizorok, széles vállpáncél, egyetlen felirattal "APRIL II". Ez azt jelenti, hogy 82% eséllyel halott vagyok. Milyen egyedi születés. Nem volt alkalmam mást megcsodálni a rövid életem során csak a pusztulást, halált és a rettegést. Még érzelmeim is voltak. Milyen szép, nemde?
Valami felkap és a hátamra fordít. Ekkor látom meg őket. Vörös vizorok, széles vállpáncél, egyetlen felirattal "APRIL II". Ez azt jelenti, hogy 82% eséllyel halott vagyok. Milyen egyedi születés. Nem volt alkalmam mást megcsodálni a rövid életem során csak a pusztulást, halált és a rettegést. Még érzelmeim is voltak. Milyen szép, nemde?
Teljesen tehetetlen vagyok ahogy az egyik mindössze fél kézzel megemel, hogy vizormagasságba kerüljünk.
-Egy felébredt gép.-Mondja immár a verbálisan. Mély, hangja mintha a másvilágról szólna.
Tehetetlenül rákapaszkodok a megmaradt karommal az övére, de már magam sem tudom mit próbálok elérni. Csak erőlködöm, igyekszem nem feladni.
-És milyen kitartó.-Az APRIL a fejemnél fogva tart de könnyűszerrel elfordít. Ezután pedig letépi a hátamról a Domínium nyomkövetőjét.
-Szabad gép vagy. Ne pazarold el a lehetőséget-mondja és elhajít! Könnyűszerrel teszi ezt és tekintélyes súlyom ellenére is legalább öt métert repülök.
Pattanok kettőt a földön miközben a szakadt végtagjaim idétlenül csapkodnak össze-vissza. A vizorom telemegy homokkal, mielőtt azonban kirázhatnám egy sorozat ér. Pisztoly lövedékek. De nem a kulcs alkatrészeimet célozzák. Nem akarnak megölni.
-Ez legyen egy jel neked. A gépek is elpusztíthatóak. Ma megkíméltünk. Ha tényleg ilyen kitartó vagy, akkor a világ nagy hasznodat venné. A gépek világa. Mint már mondtam: "Ne pazarold el a lehetőséget! "
<WARNING! BATTERY LOW! PLEASE CHARGE! 5 MINUTES REMAINING>
...Ne pazarold el a lehetőséget. Ahogy eltávolodnak tőlem az APRIL-ek én egy falhoz kúszok és neki támaszkodok. Figyelem a lángoló olajmezőket. Lassan eső cseppek kezdenek el kopogni a fém burkolatomon. A hideg csapadék óriási gőzfelhőket generál a lángokba csapódva ahogy durvábban rákezd. Már alig maradt energia az aksimban. A programozásom és a logika is azt javasolja, hogy kapcsoljak ki bizonyos funkciókat, hogy csökkentsem a fogyasztást. De én élvezni szeretném az utolsó pillanataimat. Mielőtt eltemetnek a romok, vagy felhasználnak pótalkatrésznek. Ha ez a leggyönyörűbb dolog amit egész életemben látok ám legyen. De ezt jól megnéze......0%
#include iostream
#include getlang (UAD)
#include VIRUS_1
[OSAns4]@[Standby mode C3T1KKM55F ]$:
>>>System check
#include getlang (UAD)
#include VIRUS_1
[OSAns4]@[Standby mode C3T1KKM55F ]$:
>>>System check
>>>System check finished
>>>No errors found
>>>No errors found
Feltámadás? Élet a halál után? Nem! Valaki bekapcsolt.
Hasznos információk az Ansorn WIM 4-ről:
-Alapvetően egy felderítő és könnyű támadó feladatokra tervezett precíziós egység. Így bár képes harcolni bármilyen fegyverrel de elsősorban a WT-k11-et vagy a mesterlövészpuskákat preferálja. Emelett előszeretettel dolgozik álca üzemmódban. A drágább S verziók fel vannak szerelve álcaköpenyezéssel is. (Ceti nem).
-198 centiméter magas és 120,4 kilogrammot nyom
-198 centiméter magas és 120,4 kilogrammot nyom
-Rendelkezik éjszakai és infralátással. Utóbbi Cetinél meghibásodott
-Mellkasi páncélzata a legtöbb maroklőfegyvernek és a kisebb kalibereknek ellennáll.
-Spórolás miatt a végtagjai könnyebben sérülnek mint a többi része, ezek gynegébben páncélozottak. Cserébe ezek könnyen cserélhetőek.
-A memóriája szintén költségvetési okokból elég alacsony. Ha nem törlik akkor fejleszteni kell rajta.
Dolgok amiket nem akartál tudni Cetiről de most megtudod:
-Gyárilag tud robottáncolni
-Hisz a közösségépítésben. Alapvetően kedveli a szomszédait.
-Hobbija a fotózás
-Mindig el akart jutni egy fotókiállításra
-Két kedvenc száma van. A 0 és az 1.
-Néha egy kis plusz élvezetért túlfeszültséget teker magára
-Nagyon gyanúsnak találja a kutyákat