|
Közzétette Whitewolf, Nov 20, 2018 3:06:45 GMT 3.5
La Plage Rouge, La Plage du Minuit, Sharinmura, Yorumura Ezek a negyedek korábban művészkerületek voltak, most a minimális kereskedelmi funkciókon kívül szórakozó negyedek szerepét töltik be. A világ minden részéről érkező utazók, turisták, üzletemberek, művészek, szerencsevadászok, szabadúszó hackerek, profi esportosok, mindenfajta lény megtalálható ezekben a színes, pörgő, pezsgő negyedekben. Egyes kerületek az Éjfél-tótól távolodva veszélyesebbek lehetnek, ahol erőszak gyakran felüti a fejét akár részeg, gazdag turisták között, akár rivális bandák ütközeteiben, de a rendfenntartás viszonylag jó. A magas épületeket fényreklámok borítják, de a tópart egy hosszú, egybefüggő party-kerület. Itt a fő szabály: "Bármit lehet"
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 20, 2018 3:35:37 GMT 3.5
Berathen "I say disco you say party?" Nolan Draynor Egy egyszerű meló. A célpontod egy törpe, bizonyos Ziggerard Krotz. Valami bűnszervezeti fazon, de elég kisléptékű. Igazából csak egy lowkey strici akinek a tulajdonában áll pár klub. Semmi igazán különös. Tulajdonképpen csak az aktuális üresjárat miatt vállaltad a melót. Neked ez már eléggé kockázatmentes. A tájékozatás szerint maximum 4-5 biztonsági alap fegyverekkel. Egy olyan klubban mint a Glance nem is szokás másképp. Nem egy ilyet csináltál már amíg negyedik kategóriás voltál. Dehát nem szabad kiesni a gyakorlatból. A célpontod A hely az egyik felhőkarcoló huszadik szintjén helyezkedik el. A szédítő mélység néha magába nyeli egy-egy ittas bulizó okádékát. Így a mindössze két méter széles fedetlen járdán lehet megközelíteni a biztonságiak által ellenőrzött főbejáraton át. Első blikkre. Van ugyanis egy hátsó bejárat a felhőkarcoló huszonegyedik emeletén belülről. Ezt Tűzvédelmi okokból kötelesek voltak beépíteni. Tulajdonképpen személyzeti bejáratként funkcionál jelenleg és a többhelységes diszkó középső emeletére vezet. Azonban ezt is tuti figyelik. Sokan próbálnak beosonni errefelé. Persze jó megfigyelő vagy és kiszúrsz még egy dolgot. Az épület oldalán dohányzóteraszok vannak. Néhány a diszkóhoz tartozik. Egy-egy szerencsés ugrással könnyen bejutnál a partira. Már ha a cigizők nem zavartatják magukat. Ennyi infót tudtál összeszedni az egyik szembenső teraszról való fél órás megfigyeléssel. Mindössze a két ork biztonságiőr volt az állandó ami maradt. Általában jöttek és mentek a különféle népek. A hely előtt álló sorhoz képest elég gyorsan mennek be. De kevesebben jönnek ki. Persze még csak a parti órák kezdete van. Alig este tíz óra. Szóval az informátorod szerint a célpontodnak már bent kéne lennie.
|
|
|
Közzétette Berathen, Nov 20, 2018 21:18:58 GMT 3.5
Tóparti negyedek...egykoron szép művészkerületek voltak. Voltak. Most minden fajta aljas söpredék gyűjtő helye...akarom mondani buli negyed. Itt gyűlnek a turisták, a helyiek, művészek, szabadúszók. Egy szabály van: bármit lehet. Ezért is vagyok itt. A céhben találtam egy megfelelő felhívást: szedjek ki egy kis stílű stricit. Valami Krotz az. Törpe. Soha se szerettem a törpöket. A discoból még itt a szembeneső teraszon is dübörög egy kicsit az üveg. Húsz szinttel lejjebb a főbejárat. Két magilla figyeli. Egy kicsit feljebb kalandozik tekintetem a húsz huszonegyedik szint környékére, mert előbb mintha valami mozgást láttam volna tükröződni arra fele. És bingó. Hátsó bejárat. Kicsit nehezen de kivettem az ablakon keresztül azt hogy egy részeg barmot kivágtak az ajtón. Gondolom megpróbált besurrani. Ezen kívül dohányzó teraszok...hm. Nos miután a stukkert vinni akarom magammal főbejárat ki lőve. Szóval vagy lefizetek egy barmot és vagy beenged vagy nem. Vaaaaagy….Draynor családi taktika: egyszer élünk és átugrok a dohányzó teraszra. Hm…a dohányzók zavartathatják magukat ha közéjük toppanok. Habár elég részegek lehetnek már, hisz aki így este tízkor már itt van a Glanceben az nem itt kezdett. Ha igen akkor már eléggé jól alapozott. Pár percet állva gondolkodtam a teraszon ahogy álltam majd hálát adtam hogy csak stukkert és kristályt hoztam. A Sonjonnal vicces lenne ugrani. Mély levegő Nolan. Mély levegő. Koncentrálj. Nyugodt szívverés. Hátra léptem amíg falba nem ütköztem. Lendületből neki ugrottam és bíztam a katonai kiképzésemben...
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 20, 2018 23:00:32 GMT 3.5
N311Sp9Q1-101-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 20, 2018 23:57:36 GMT 3.5
A klubban szóló zene
Teljes erődből nekiiramodsz. Sprintelsz ahogy csak bírsz és a tető széléről toppantasz egyet. Pontosan ahogy az alapkiképzésen tanították. Kár, hogy a 60 méteres mélységről nem beszéltek meg arról, hogy milyen beszarás azt átugrani. Úgyérzed, hogy belassul körülötted az idő. De meglesz...bízol benne. Aztán ahogy egyre közelebb érsz látod, hogy ez rövid lett. A szemed előtt pörög le az életed. Bár nem az első alkalom, hogy ez megtörténik. Lehet, hogy megismered végre amit a Draynor család tagjai oly sokszor elfelejtettek hozzátenni a mottójukhoz? "Egyszer halunk." Aztán az ujjaid elkapnak valamit. A terasz peremét. HUH.Felmászol a korláton, némileg a partizók támogatásával akik látták a gyönyörű ugrásodat. Az egyik hátba is vereget. -Mi van? Ennyire drága a jegy? Megnyugtatlak a pia sem olcsóbb. Itt azonban nincs semmi érdekes a dolgoddal kapcsolatban. Gyorsan befelé indulsz. Lehet jobb gyorsan túl lenni a mókán mielőtt még az őrök fülébe jut, hogy valaki volt olyan őrült, és beugrott a diszkóba. Odabent rögvest egy táncparkettel találod szembe magadat. Tömve van. Mindenki vadul tombol a villódzó színek hatására. A tömeg fölé pedig a DJ emelkedik. Az arca nem látszik, mivel egy kései nagy háborús Toreiki sisakot visel. Rendesen megvan hozzá a légszürő és az éjjelátó is világít mindenestül. Ez egy csomó pénzt ér a csávó meg itt DJ-skedik benne. Ezen az emeleten már csak pár álló asztal meg a főbejárat van. Egy lépcsőn vezet az út a félig ide nyíló fenti emeletre ahol a bár és az asztalok nagyrésze is található. Illetve a falak mentén egy korlát húzódik a végén egy ajtóval. Egy napszemüveges Druhassz biztonsági őr strázsál előtte. Erősen gondolod, hogy nem a WC-t őrzik így. Ha érdekel akkor erről a szintről nyílik az ajtó a két különteremre is amelyek közül az egyik a VIP. Illetve a mosdók is itt hozzáférhetőek.
|
|
|
Közzétette Berathen, Nov 21, 2018 21:05:03 GMT 3.5
SIKERÜLT! El se hiszem...mondjuk a klubbozók egy picit segítetek. Egy percig azt hittem meghalok. Megjegyzés: szólni Kreeder Főtörzsnek hogy említsék meg a 60 méteres szakadékot kiképzésen. A dohányzó megjegyzésére csak mosolygok egyet és be is surranok tánchelyre mielőtt elterjedne az elmebetegről szóló pletyka, aki beugrál a teraszra. A tánctérren mindenki őrülten tombol erre a posztapokaliptikus rave zenére. Még a DJ is úgy néz ki mint aki a nagyháború frontjáról szabadult...az a sisak többet ér mint amennyit itt kereshet...vajon tudja? Mindegy nem én fogom elrontani a karrierjét. Felfele van a bár. Ott vannak még asztalok. De hol bújkálnék ha egy pénzéhes strici lennék? Bingo. Falak mentén egy őrködő druhassz. Biztos nem a mosdót őrzik egy ilyen állattal (ba-dumm-ts). Ha elkezdek plazmát koncentrálni a kezem környékére akkor a bikát meg tudnám késelni...de nem kéne minden második ember megölni….még jó hogy nem ember. Megközelítem a böhöm Druhassz-t, közben kitalálok valami hihető sztorit miért megyek oda és az egyik kezem a hátam mögött tartom és oda sűrítek plazmát a késeléshez. Törpe rasszista vagyok nem Druhassz. De aki útban van annak halnia kell...habár nem fizetnek érte. -Tesó, monn má’ el merre vanna mossó. Maaaaj bepishálok. Na bástya. Monc má meg. Amíg el van foglalva a szörnyű színészi munkámmal az első lehetőségnél a nyakán keresztül a fejébe tolom a plazmát.
Ha sikerül: -Nem tehetsz róla...útban voltál. Ahogy a földre ér a teste benyitok az ajtón és bezárom magam mögött a pisztolyt kézbe véve és nagyon gyorsan át nézve a szobát.
Közelharc próba: KiVsV2jF1-10+2(fizikum)+1(meglepi bónusz)
Sebzés: 1-101-10·1-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 22, 2018 0:46:31 GMT 3.5
A gyilkolás nem sikerül olyan csendesre mint gondoltad. A bika védtelen vállába vágod a tűzforró késed ami egy pillanaton belül szerte is foszlik. Viszont a megsebzett állatmint olyan, telitorokból üvölteni kezd. Utolsó mozdulataként keményen lefejel és egy pillanatra megtántorodsz miközben az őr vére spriccel mindenhová. Úgy néz ki artériát is értél. A hangos buliban nem sokan veszik észre a dulakodást. De egy sötét elf nő az asztaloknál hangosan felsikít és mutogatni kezd feléd. A híred bizony lassan terjed. Ez gyorsan el fog jutni az őrökhöz. Nem maradt sok időd. Ami azt illeti egyetlen másodperced sem. A táncparkett közepén egy óriási villanást látsz. Mielőtt a lámpák kiégnének a villámaikat egy irányba fókuszálva csapnak le a parkettre. A bulizók persze pánikolva, egymást taposva menekülni kezdenek. Csak a DJ nem hagyja abba a keverést. Egyetlen alak marad a parketten. Az öltözéke átlagos, a haja a gravitációnak ellenállva a szélrózsa minden irányában mereven áll. A probléma inkább az alak két kezével van. A jobb körül nem is olyan kicsi elektromos kisülések cikáznak állandóan sercegve. A balban pedig egy íjat tart. Mire eszmélsz már egy elektromosan töltött nyílvessző száguld feléd. Nincs időd félreugrani, egyenest a füled mellett áll bele a falba. Nem egész fél másodpercel később pedig túltöltődik és tekintélyes darabot is robbant ki belőle. Vakolattal és a fal egykori elemeivel borítva be téged. Bár ezelől már félre tudsz ugrani. Még messze nem vagy fedezékben. Könnyű meló mi?
A csaj már tölti az íját mind lőszerrel mind elektromossággal. Ekkor nyílik ki az ajtó melletted. Egy zömök szakállas alak susogós gatyában és dzsekiben ront ki rajta. Persze este is napszemüveget hord. A nyavajás törpe célpontod az. A lehető legjobbkor. A zenét túlharsogva ordibál, hogy mitörtént itt amíg át nem esik a mostmár halott biztonsági őrén. Ekkor veszed észre, hogy az elf a törpe felé fordítja az íját. Azonban azt nem szúrja ki, hogy mögötte két biztonsági közelít. Feltehetőleg a hátsó bejárat felől jöhettek.
[/div]
|
|
|
Közzétette Berathen, Nov 22, 2018 15:50:32 GMT 3.5
Oh hogy a...nem számoltam azzal a böhöm méretével. A feje helyett a vállába szúrtam. Ezt jól elbasztam. A druhassz fel üvölt miközben mindenhova spriccel a vére...a Vörösmágus nevéhez hű maradt. Utolsó mozdulataként hirtelen lefejelt. Emlékeztett a kiképző táborra. Szerencsére senki...tévedés valaki észrevette. Mindenki pánikolva menekül amíg én egy kicsit szédelgek még. A DJ kever az üres parkettnek...ez egy robot? És annyira nem üres a parkett. Egy személy maradt ott. Egy elf. Haja mindenfele áll...mintha elektromosság...a gondolatmenetemet egy elektromossággal töltött nyíl vágta félbe a fejem mellett. Szerintem figyelmeztető lövés volt. Mi a picsa? Ez robbantani is tud? Szerencsére sikerült elugranom a fal darabkák elől. Még mindig nem vagyok fedezékben. Tuti negyedik szintű melót választottam? Most már kezdem hiányolni a Sonjonom...szegény Sonji még mindig nem lőttem vele. Szint lépésem ünneplésére vettem. Elf csajszi már tölti a kezét és az íját is. Szarban vagyok ha rám vadászik de bízok benne hogy nem. A törpe pont ekkor lép ki a szobából hogy mi a franc van és hasra is esett az első hullánkban. -FEGYVERSZÜNET AMÍG KI ÉRÜNK! Üvöltöm a tünde felé és elkezdem a kedvenc mozdulatom amit plazma pisztolynak hívok. Két kezemet a két biztiboy felé tartottam. Egy-egy mutató ujjammal egy-egy célpont felé mutattam. -AZ A KETTŐ AZ ENYÉM! Remélem nem fog megölni a csajszi. Kicsit jobban felszerelt mint én. Amíg ezzel voltam el megfelelő időt töltöttem plazma sűrítéssel. Szerintem el kéne érni a hatodik fokot az akadémián. Kár hogy kizártak az országból. Úgy mint az ötödik fokozatos vizsgámon két mozgó célt kell egyszerre megsemmisíteni. Nos hajrá. Ezzel a lendülettel el is engedtem a plazmákat a céljük felé.
Mágia dobás 1: 6_596EL41-10+5
Mágia dobás 2: 1-10+5
Sebzés 1: 1-10
Sebzés 2: 1-101-10·1-10·1-10·1-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 22, 2018 19:20:17 GMT 3.5
Az elf épp elengedi a nyílvesszejét amint elzúg mellette a két plazma lövedéked. Csak reménykedhetsz benne, hogy a zenén keresztül meghallotta a békeüzenetedet. Bár ez nem valószínű. Viszont zavarában elcseszi a lövést és csak újabb darabot sikerül kiszakítania a falból ahelyett, hogy a törpét találná el. Aki pedig bevágja maga mögött az ajtót és a padló remegéséből ítélve valami nehéz bútort tol elé.
Közben a lövedékeid átszállnak a termen az íjász két oldala mellett, egyenesen a biztiboyokba csapódva. Az egyiket gond nélkül átégeti a lövedék. Ő egy méretes lyukkal a hasában a földre rogyik. A másiknak azonban csak a karját sikerült eltalálnod. Ő dühösen ugrál egy darabig lerázva magáról a fájdalmat majd jobb célpont híján tüzet nyit az elfre. Az viszont már használta az eszét és gondolta, hogy nem célzol ilyen pocsékul két lövedékkel is így szembefordult a támadójával. A golyó épphogycsak súrolja a vállát mielőtt ő halálra sokkolja a biztonságit. Az ujjából lazán csapnak elő a villámok, gond nélkül pörkölik szét az áldozatukat. A következő elektrosokk a hangfalakba megy, hogy a zene végre elkussoljon. Ezután az elf felajza az íját és rádpillant. -Én a szabadúszók céhétől jöttem és dolgom van a törpével. Jobb ha félreállsz.
Az nem lehet. Hiba volt a rendszerben vagy a lány hazudik? Ez a meló egyszemélyes, így ha te már lecsaptál rá más már nem vihette el.
|
|
|
Közzétette Berathen, Nov 23, 2018 12:15:36 GMT 3.5
Csajszikám a fejem mellé lőtt a törpe helyett. Ennyire nem vagyok jó képű hogy megzavarjam de lehet a plazma zavaróbb volt. Az egyik elég lazán kilyugatta a magillát a másik gyengébbre sikeredett...ilyen ez a pop szakma. Az elf hirtelen megfordult a lövés előtt és épp hogy csak súrolták a vállát majd agyon rázta a másikat is. Végül végre a zenét is kinyírta. Oh a francba. Fegyvert készít de mivel békés vagyok nem nyúlok pisztolyhoz...egyelőre. -Én a szabadúszók céhétől jöttem és dolgom van a törpével. Jobb ha félreállsz. Azt a...vagy bibi van a rendszerben vagy kamuzik. -Na figyelj. Nem szeretném hinni hogy kamuzol de mutasd csak a küldetést amit el vállaltál. Mert ugyanis legjobb tudomásom szerint Nolan Draynor nevének kéne szerepelni az elvállalónál. Elő is keresem az appon és mutatom Neki, hogy én vállaltam. Közben a másik kezembe vettem a pisztolyom és ki biztosítottam. -Van egy ajánlatom. Szerintem láttad, hogy plazma mágus vagyok. Segítek beolvasztani az ajtót és az egész balhé után megdumáljuk a dolgokat úgy hogy túlélünk. Tudod szeretek élni. Az ajtó felé fordulok úgy hogy félig a szemem rajta van az elfen és a pisztoly végig a kezemben. A szabad kezemben elkezdek plazmát gyűjteni és mint valami fűrész az ajtót vágom. Szépen lassan nehogy bármilyen kis darab ki essen és egy őrült törpe ránk lőjön.
Mágia dobás: 6xibX7Qi1-10+5 1-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 25, 2018 1:40:02 GMT 3.5
A csaj zavartan néz mikor megjegyzed neki, hogy a tiéd a meló. -Az lehetetlen, én stoppoltam a dolgot. Lenyúlni a törpe gépéről az adatokat. Ezt kell csinálnom. Előveszi a mobilját és meg is mutatja. Elfogadott négyes szintű meló Etteka Amoriel néven. Viszont nem az amelyiket te is föl vetted. Valaki nagyon biztosra akart menni, bár az is meglehet, hogy véletlen egybeesés. Talán csak szimplán többen pályáznak a csávóra. Egy biztos. Most nagy szarban van. Ugyanis gond nélkül átvágjátok magatokat az ajtón amíg az elf bekötözi a súrolt sebet a vállán. Amint befejezed a vágást az ajtó egy nagy, fémes puffanással zuhan a padlóra. Persze profi vagy úgyhogy rögtön félreálsz. Az elfnek már nincs ilyen katonai kiképzése úgyhogy csak az első mellette elhúzó vak lövés után követ. A törpe érezhetően ideges odabent tekintve, hogy a pisztolya egész tárát kiereszti az ajtón, csak úgy vakon lövöldözve. Borzasztóan lő úgyhogy van alkalmatok bekukucskálni az ajtón és megtekinteni, hogy tulajdonképpen miért is. Nem nagyon dugja elő a fejét csak az íróasztala mögül tüzel, vakon. Az ajtón viszont csak nehézkesen tudnátok bejutni sérülés nélkül tekintve, hogy elé van tolva egy polc. -Mennyit fizetnek nektek? MEGDUPLÁZOM.-hallatszik odabentről a jól ismert utolsó próbálkozásos szöveg. Az elf nem szól semmit erre, csak kérdően rádpillant, hogy akkor most milegyen.
|
|
|
Közzétette Berathen, Nov 25, 2018 2:50:01 GMT 3.5
Ja hogy ja. Neki más a melója. Neki a gép kell nekem a törpicsek feje. Nagyszerű. -Akkor dolgozzunk együtt. Jegyzem meg Neki amikor már az ajtót vágom. Amíg vágok addig Ő bekötözi vállát. Az ajtó egy fémes puffanással érkezik le. Rögtön félre húzódok nehogy valami gebasz legyen. Pont ahogy gondoltam. Rögtön elkezd lövöldözni ki fele. Csajszikámat majdnem elvitte. Egy pár másodperccel és egy tárral később. -Mennyit fizetnek nektek? MEGDUPLÁZOM. Üvölti utolsó próbálkozásként. Vagyis utolsó előtti. Ha ez lenne az utolsó esélye akkor nem ilyen kínos helyzetben üvöltözne. -Ne vedd be…-súgom hallkan ideiglenes társam felé. -Krotz úr! A plazmamágus vagyok. Lehet hogy hallott már a Vörösmágusról szóval nem szeretném ha odáig fajulna a dolog mint Beltonban. Kérem. Tegye le a fegyvert és ne gondoljon arra, hogy a csapda ötlete működni fog. Maga csak egy strici. A széfben lévő pénzért küldtek nem magáért. Tüncikém meg csak itt volt. Szerintem látta, hogy inkább rám célzott mint magára. Közben lehajolok az élettelen druhaszhoz és felszedem a pisztolyát a földről. Ki pattintom a csőben lévő golyót és a tárat is ki ürítem majd vissza csúsztatom bele minél halkabban. -A békém jeléül Krotz úr!- bedobom hozzá a most már csak ütő fegyvernek használható pisztolyt. Rákacsintok hirtelen szerzett társamra mint valami nyugatatás képpen. -Ne használj áramot.-súgom még Ettekának.
Kamuzás próba: jf_5w0dR1-10+2(empátia)1-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Nov 28, 2018 0:49:11 GMT 3.5
Az elf kérdően pillant vissza rád. De jeléül annak, hogy azt csinálsz amit akarsz tesz egy lépést hátrafelé. Bentről pedig a törpe válasza érkezik. -Aaaa széééf?-Rövid szünet.-Ja persze a széf. Megbeszélhetjük. Az egyikük bejöhet. DE SEMMI TRÜKK és ne próbálj kint maradni. Csak szemtől szembe tárgyalok. Mielőtt beindulnál, azonban Etekka elkapja a válladat és visszaránt. Halkan a füledbe súgja. -Valszeg csak húzza az időt, a zsaruk vagy a bandája bármikor a nyakunkon lehetnek úgyhogy húzz bele.-Miután ezt elmondta erőteljesen meglök az ajtó felé. Egy kis tökölésbe beletelik míg átjutsz a könyvespolccal eltorlaszolt ajtón. Egy sötét szobába jutsz amelynek falait mindenféle félpucér nemes-elf modelleket ábrázoló képek és falak borítják. Ezenfelül csak egy páncélszekrén, veled szemben pedig egy vaskos asztal található. Azutóbbin elhelyezkedő az asztali számítógép és a monitor közül figyel rád egy napszemüveges, rendkívül idegesnek látszó törpe. Egy pisztolyt szegez rád. -Csak semmi trükk kishaver. Ismerem az összes ilyen mocskosságot. Ré...régebb óta vagyok a pályán minthogy te, egy kis geci lettél volna apád pöcsébe. Szóval mi kell, hogy eltakarodjatok innen?
|
|
|
Közzétette Berathen, Dec 8, 2018 19:48:54 GMT 3.5
Kezemet a tarkóm mögé rakom, a pisztoly még mindig benne. Annyira hülye én se vagyok hogy fegyver nélkül sétáljak egy ilyen helyre. Mielőtt bemennék a "társam" megsúgja azt amit én is sejtettem eddig. Miután Etekkának a gép kell ezért nem dobálózhatok nagyon plazmával. Pontosnak kell lennem. Egy esélyem van. Nagy nehezen át mászok az ajtó torlaszon és már bent is vagyok. A szobában félpucér nemes-elf modellekről készült képekkel díszitette. Most már én se csípem a törpét. Bent van a páncélszekrény, egy vaskos asztal éééés a kedvenc egyetlen törpém majd szétrobbanó idegekkel. Pisztolyt szegez rám. Az őrült. -Csak semmi trükk kishaver. Ismerem az összes ilyen mocskosságot. Ré...régebb óta vagyok a pályán minthogy te, egy kis geci lettél volna apád pöcsébe. Szóval mi kell, hogy eltakarodjatok innen?- dadog. Nagyzol. Esélytelen hogy lőszer legyen abban a stukkerben. -Megmondtam mi kell hogy elhúzzam inenn a csíkot. A pénzed. Nyisd ki a széfet és boldogan távozunk innen mindketten. Ne nyisd ki a széfet és én távozok innen boldogan. Ugyanis esélyes hogy itt fűbe harapsz. Na de térjünk rá az üzletre: igazából az életed kell.- mind végig a szemébe nézek és nyugodt kimértséggel mondom végig a mondandóm. Mielőtt felfogná hogy mit is mondtam elő rántom a kezeim a fejem mögül és rá lövök.
Lövés dobás: 2qD3TbOW1-10+3+1
Sebzés: 1-101-10·1-10
|
|
|
Közzétette Whitewolf, Dec 9, 2018 16:37:00 GMT 3.5
5GaOY|X61-6
Fegyvert rántasz. Mielőtt lőnél, még egy *klikk* hangot hallassz a törpe pisztolyából. Szerencsétlen hülye. Egy elképedt pofát vág mielőtt a golyó rést üt a homlokán, majd a másik oldalon kitörve magával rántja a sűrű agyvelejét. A hulla a földre esik. -Szép lövés, mondja Etekka a hátad mögött. Szerencséd volt, hogy kilőtte az utolsó golyóját is. Különben csúnya vége lehetett volna. Az elf elkezdi felborítani a polcot ami eltorlaszolja az ajtót. Persze a fajából kiindulva nem megy neki olyan könnyen. (Ne röhögj! Lehet még egy orknak se menne. Tekintélyes vaspolcról beszélünk.) *Sóhaj* -Csak add ide a törp gépét mielőtt a zsaruk ideérnek.-Bök a nem túl nagy irodai gépre az asztalon. Egy nagyjából 20*20 centi széles fehér cucc. Rajta egy számodra ismeretlen cég logója. De ahogy nézed egy Hjaszoni betű lehet rajta. 1-6
|
|